Najbolj prikupen prizor: Luka Dončić deklici pomagal pri božičnih okraskih!

Slovenski NBA zvezdnik Luka Dončić je pretekle dni znova pritegnil pozornost javnosti, ko je mali deklici pomagal pri okraševanju božične smrečice.

Tudi tokrat so pri Dallasu organizirali dogodek Piškoti z Božičkom, kjer zvezdniki košarke preživijo dan z otroci in jim pomagajo pri božičnem okraševanju.

Največ pozornosti je med dogodkom pritegnil Luka Dončić, ki je v družbi prikupne deklice v vlogi Božičkovega pomočnika pomagal pri okraševanju smrečice. Skupaj sta izbirala okraske in jih lepila na smrečico, prisrčna deklica pa je slovenskemu NBA zvezdniku z objemi in veseljem zagotovo polepšala dan.

Video posnetek je širom družbenih omrežij že prava uspešnica - do danes je dosegel več milijonov ogledov, mnogi pa so izpostavili dejstvo, da bo Luka Dončić brez dvoma odličen očka. V začetku meseca sta se namreč z zaročenko Anamario Goltes razveselila prvega otroka, deklice po imenu Gabriela.

Poglejte si simpatičen prizor s preteklega dobrodelnega dogodka, pri katerem je NBA zvezdnik Luka Dončić v družbi prikupne deklice okrasil božično smrečico.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!Slovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!Slovenki zapeli čudovito cerkveno pesem: Njun nastop je balzam za dušo!VIDEO: Franc Šegovc praznoval 87. rojstni dan: Tako je zaigral na harmoniko!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Ženina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Slovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoGanljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Miran Rudan zapel pesem, ki je stara 26 let: Se jo še spomnite?Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Driftanje v Ajdovščini se konča s trčenjemNajslabše zasnovana "vozila" na dirki Red BullaAfriški slon na obisku v Sloveniji: Noč je preživel v ljubljanskem živalskem vrtu!