Najstniki ukradli in mučili psička: Danes je spet s svojimi ljubečimi lastniki!

Ne spletu smo zasledili grozljivo zgodbo, ki pa se je na srečo končala dobro. Štirje najstniki so pred eno izmed hiš ukradli majhnega psička, nato pa nad njim izvajali mučenje. Kužka so zadrogirali, nato pa na njem celo prižgali ogenj.

Ko jim je bilo vsega dovolj, so poškodovanega kužka odvrgli v koš za smeti.

"To je bilo nekaj najhujšega, kar sem videla. Ti fantje so bili verjetno pod vplivom drog, ampak hudobija, ki so jo storili našemu Chunkyju, je neopravičljiva. Psička so našli z zlomljenimi tačkami, njegovo telo je bilo polno brazgotin. Trpel je več ur..." je povedala Caroline Doe, ki je zaposlena v organizaciji za pomoč in zaščito živalim.


Facebook
Kljub grozljivi izkušnji je kuža Chunky uspel preživeti. Policisti so najstnike kmalu našli, kazen pa je po mnenju mnogih premila. Pet let ne bodo smeli imeti domačih živali, zdravljenje poškodovanega psička pa so morali plačati iz svojega žepa.

Poglejte si, kako kuža Chunky izgleda danes! Bi si najstniki za takšno okrutno dejanje zaslužili višjo kazen?
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Za tako dejanje ni dovolj stroga nobena kazen, razen moje pešice!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca