Najstniki ukradli in mučili psička: Danes je spet s svojimi ljubečimi lastniki!

Ne spletu smo zasledili grozljivo zgodbo, ki pa se je na srečo končala dobro. Štirje najstniki so pred eno izmed hiš ukradli majhnega psička, nato pa nad njim izvajali mučenje. Kužka so zadrogirali, nato pa na njem celo prižgali ogenj.

Ko jim je bilo vsega dovolj, so poškodovanega kužka odvrgli v koš za smeti.

"To je bilo nekaj najhujšega, kar sem videla. Ti fantje so bili verjetno pod vplivom drog, ampak hudobija, ki so jo storili našemu Chunkyju, je neopravičljiva. Psička so našli z zlomljenimi tačkami, njegovo telo je bilo polno brazgotin. Trpel je več ur..." je povedala Caroline Doe, ki je zaposlena v organizaciji za pomoč in zaščito živalim.


Facebook
Kljub grozljivi izkušnji je kuža Chunky uspel preživeti. Policisti so najstnike kmalu našli, kazen pa je po mnenju mnogih premila. Pet let ne bodo smeli imeti domačih živali, zdravljenje poškodovanega psička pa so morali plačati iz svojega žepa.

Poglejte si, kako kuža Chunky izgleda danes! Bi si najstniki za takšno okrutno dejanje zaslužili višjo kazen?
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Za tako dejanje ni dovolj stroga nobena kazen, razen moje pešice!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke