Namesto kreganja je upošteval stranko: Ob prizoru se boste držali za glavo!

Vsi še kako dobro poznamo znameniti rek, da ima stranka vedno prav. No, obenem se tudi vsi zavedamo, da temu v resnici ni tako.

Gre zgolj za frazo, ki jo morajo upoštevati mnogi zaposleni, ki se ukvarjajo s strankami.

Svoj prav je za vsako ceno hotel imeti tudi starejši voznik v posnetku, ki je na spletu pristal v teh dneh. Odpravil se je do gradbenega podjetja, delavcu pa ukazal, naj v njegovo prikolico strese polno "kiblo" zemlje.

Delavec mu je hitro pojasnil, da to pač ne bo mogoče, saj lahko z kopačem zajame precej več zemlje, kot jo lahko pristane v prikolici. Stranka je kljub pojasnilu še vedno vztrajala pri svojem.

Ker se delavcu ni dalo pregovarjati z moškim in ker ima stranka vedno prav, je njegove ukaze upošteval, njegov kolega pa je vse skupaj posnel na kamero. Je delavec storil prav?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Tisti mali fajercajg prikolice po moje sploh ni mogel potegniti iz kupa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju