Namesto kreganja je upošteval stranko: Ob prizoru se boste držali za glavo!

Vsi še kako dobro poznamo znameniti rek, da ima stranka vedno prav. No, obenem se tudi vsi zavedamo, da temu v resnici ni tako.

Gre zgolj za frazo, ki jo morajo upoštevati mnogi zaposleni, ki se ukvarjajo s strankami.

Svoj prav je za vsako ceno hotel imeti tudi starejši voznik v posnetku, ki je na spletu pristal v teh dneh. Odpravil se je do gradbenega podjetja, delavcu pa ukazal, naj v njegovo prikolico strese polno "kiblo" zemlje.

Delavec mu je hitro pojasnil, da to pač ne bo mogoče, saj lahko z kopačem zajame precej več zemlje, kot jo lahko pristane v prikolici. Stranka je kljub pojasnilu še vedno vztrajala pri svojem.

Ker se delavcu ni dalo pregovarjati z moškim in ker ima stranka vedno prav, je njegove ukaze upošteval, njegov kolega pa je vse skupaj posnel na kamero. Je delavec storil prav?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Tisti mali fajercajg prikolice po moje sploh ni mogel potegniti iz kupa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!