Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!

Splet je pred leti obkrožil video posnetek, pri katerem je orka pokazala svojo neizprosno moč.

Z repom je namreč močno udarila po morskem biču, po mnenju strokovnjakov pa je šlo le za nedolžno igro med različnimi vrstami živali.

Orka ali kit ubijalec je največja vrsta v družini delfinov, najdemo pa jo v vseh svetovnih oceanih od mrzlih arktičnih območij do toplih tropskih morjih. Po načinu življenja je plenilec s pestro prehrano, saj lovi ribe, morske želve, ptiče, plavutonožce, morske pse, morske krave in celo druge kite.

Podvodni fotograf Jorge Hauser je posnel nenavaden prizor, ko je orka z repom močno udarila po morskem biču. Če bi bil na njegovem mestu potapljač, bi se vse skupaj končalo slabo. Zelo slabo.

Prizor so posneli med potapljanjem v Kalifornijskem zalivu, prizori pa so mnogim dali misliti, kako nevarne in nepredvidljive živali so lahko orke.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!