Nastop, ki je ganil Slovenijo: Maraaya zapela pesem o drevesu!

Maraaya je slovenski pop duo, ki sta ga leta 2014 ustanovila Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay.

Ime je kombinacija njunih imen, v preteklosti pa sta zveste poslušalce navdušila že večkrat. Te dni sta znova prevzela mnoge, ko sta predstavila pesem "Drevo".

"Tukaj je najina pesem Drevo. Pesem, da nas spomni na večno ljubezen, na ljudi, ki jih imamo najraje na svetu in da nam ogreje srce. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama. Hvala vsem prijateljem in najini družini za iskrene trenutke, ki smo jih ujeli s kamero in predstavljajo bistvo pesmi Drevo," sta ob novi pesmi zapisala Marjetka Vovk in Raay.

Pesem govori o večnosti dreves, pa o spominu na mnoge lepe trenutke s tistimi ljudmi, ki jih imamo najraje na svetu. Po odzivih sodeč se je čustvena pesem dotaknila mnogih Slovencev.

Glasbo za pesem "Drevo" je napisal Raay, pod besedilo pa se podpisuje Marjetka Vovk. Prisluhnite novi čudoviti pesmi o drevesu, s katero je dvojec Maraaya mnoge Slovence ganil do solz.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Potepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežHaski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULFranko Bajc zablestel z novo pesmijo: Oboževalke so navdušene!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Deklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoMoški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeZlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Posnetek kužka, ki obkroža svet: Povsem mirno je opazoval dež!VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Osemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tla