Nastop, ki je ganil Slovenijo: Maraaya zapela pesem o drevesu!

Maraaya je slovenski pop duo, ki sta ga leta 2014 ustanovila Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay.

Ime je kombinacija njunih imen, v preteklosti pa sta zveste poslušalce navdušila že večkrat. Te dni sta znova prevzela mnoge, ko sta predstavila pesem "Drevo".

"Tukaj je najina pesem Drevo. Pesem, da nas spomni na večno ljubezen, na ljudi, ki jih imamo najraje na svetu in da nam ogreje srce. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama. Hvala vsem prijateljem in najini družini za iskrene trenutke, ki smo jih ujeli s kamero in predstavljajo bistvo pesmi Drevo," sta ob novi pesmi zapisala Marjetka Vovk in Raay.

Pesem govori o večnosti dreves, pa o spominu na mnoge lepe trenutke s tistimi ljudmi, ki jih imamo najraje na svetu. Po odzivih sodeč se je čustvena pesem dotaknila mnogih Slovencev.

Glasbo za pesem "Drevo" je napisal Raay, pod besedilo pa se podpisuje Marjetka Vovk. Prisluhnite novi čudoviti pesmi o drevesu, s katero je dvojec Maraaya mnoge Slovence ganil do solz.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!