Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!

Ansambel Unikat je slovenska narodnozabavna zasedba iz Gorice pri Slivnici, ki deluje že vse od leta 2000.

Mesto med člani ansambla zaseda tudi Matic Supovec, ki je jeseni 2019 tekmoval v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

"Vi ste izbrali... mi pa zaigrali..." so ob zadnjem video posnetku zapisali člani ansambla Unikat. Na svoji Facebook strani so namreč objavili posnetek nastopa z enega izmed koncertov, pri katerem so na željo občinstva v istem poskusu zapeli dve svoji pesmi.

Najprej so zapeli pesem "Kar je moje, je tvoje", pod katero se je kot avtorica besedila podpisala Darinka Kovač, glasbo za omenjeno pesem pa je napisal Matic Supovec. Sledila je še njihova pesem "Srce ne razume", ki ima istega avtorja glasbe. Besedilo za pesem "Srce ne razume" je napisala Vera Šolinc.

Prisluhnite čudovitemu nastopu Unikatov, s katerim so znova navdušili mnoge zveste poslušalce in sledilce na Facebook omrežju.
1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Toti so dobri, sploh zaradi Teje in Matica (vokala). Morda kitara štiha preveč metalno. Osebno bi raje igral na kako elektroakustično Taylorko ali Gretsch. Čez akustičnega tona ga zame ni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski