Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!

Ansambel Unikat je slovenska narodnozabavna zasedba iz Gorice pri Slivnici, ki deluje že vse od leta 2000.

Mesto med člani ansambla zaseda tudi Matic Supovec, ki je jeseni 2019 tekmoval v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

"Vi ste izbrali... mi pa zaigrali..." so ob zadnjem video posnetku zapisali člani ansambla Unikat. Na svoji Facebook strani so namreč objavili posnetek nastopa z enega izmed koncertov, pri katerem so na željo občinstva v istem poskusu zapeli dve svoji pesmi.

Najprej so zapeli pesem "Kar je moje, je tvoje", pod katero se je kot avtorica besedila podpisala Darinka Kovač, glasbo za omenjeno pesem pa je napisal Matic Supovec. Sledila je še njihova pesem "Srce ne razume", ki ima istega avtorja glasbe. Besedilo za pesem "Srce ne razume" je napisala Vera Šolinc.

Prisluhnite čudovitemu nastopu Unikatov, s katerim so znova navdušili mnoge zveste poslušalce in sledilce na Facebook omrežju.
1
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Toti so dobri, sploh zaradi Teje in Matica (vokala). Morda kitara štiha preveč metalno. Osebno bi raje igral na kako elektroakustično Taylorko ali Gretsch. Čez akustičnega tona ga zame ni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!