Nastop, ki je navdušil Slovenijo: Helena Blagne zapela s pevko Raiven!

Na preteklem festivalu Popevka 2023 se je v soboto predstavilo 12 izvajalcev, zmaga pa je šla v roke Ninu Ošlaku, ki je s pesmijo "Med nama" prepričal največ gledalcev.

Za navdušenje pa sta poskrbeli tudi voditeljici večera Helena Blagne in Raiven, ko sta skupaj zapeli svojo novo pesem "Ikona".

Nino Ošlak je s pesmijo "Med nama" postal zmagovalec festivala, strokovna žirija pa je za najboljšo skladbo izbrala pesem "Kako zveni pomlad" v izvedbi pevke Eve Hren.


Pred samo razglasitvijo končnih rezultatov sta voditeljici Helena Blagne in Raiven ob spremljavi orkestra RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Patrika Grebla predstavili svoj prvi duet. Zapeli sta novo skladbo, ki nosi naslov "Ikona".

Njun pevski nastop je sodeč po odzivih navdušil slovensko javnost, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica. Prisluhnite novi pesmi "Ikona", ki sta jo na festivalu Popevka 2023 premierno predstavili Helena Blagne in Raiven.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila