Nastop, ki je razjokal Slovenijo: Tako je uspešnico Čukov zapel Vinko Cankar!

V preteklem delu priljubljene glasbene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo znova bili priča čudovitim pevskim nastopom.

Na odru je zapel tudi Vinko Cankar, nekdanji član skupine Čuki, ko je moči združil z Mladimi Dolenjci in Ansamblom Banovšek.

Pri pevskem nastopu so glasbenike spremljali člani hišnega banda Diamanti, pevski nastop nekdanjega člana skupine Čuki, Mladih Dolenjcev in Ansambla Banovšek pa je sodeč po odzivih spletnih uporabnikov mnoge gledalce ganil do solz.

Čudovito balado "Poletna" so v oddaji V petek zvečer zapeli Vinko Cankar, Mladi Dolenjci in Ansambel Banovšek. Vinko Cankar je glasbeni maček, ki smo ga dolga leta spremljali v skupini Čuki, skladba "Poletna" pa velja za ena najlepših slovenskih poletnih uspešnic.

Prisluhnite, kako so v oddaji V petek zvečer uspešnico "Poletna" skupine Čuki zapeli Vinko Cankar, Mladi Dolenjci in Ansambel Banovšek. Se bo čudovit nastop dotaknil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Bravo, Vinko legenda! Najbolj smešen pa mi je ta levi "Mladi Dolenjec", ki ima tako frizuro, kot da bi na glavi imel šilt kapo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!