Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!

V pevskem šovu The Voice v Romuniji je leta 2018 nastopil tekmovalec po imenu Bogdan Ioan.

S svojim nastopom je na slepih avdicijah poskrbel za pravo norijo in navdušenje med žiranti, saj ima na las podoben glas, kot pokojni pevec Michael Jackson.

Takoj, ko je Bogdan Ioan začel peti, so se proti njemu obrnili vsi sodniki. Za avdicijski nastop si je izbral pesem "Earth Song", ki jo je leta 1982 izdal ameriški pevec Michael Jackson.

Sodniki niso mogli verjeti, kakšen izjemen talent stoji pred njimi - na spletu so mnogi zapisali, da je Bogdan zapel tako, kot bi bil dvojček Michaela Jacksona.


The Voice of Romania, YouTube
Njegov pevski nastop je prava uspešnica na spletu - v dveh ločenih video posnetkih je talentu Bogdana prisluhnilo že več kot 60 milijonov uporabnikov. Ko boste slišali, kako je Bogdan Ioan zapel pesem "Earth Song" izvajalca Michaela Jacksona, boste nad njegovim talentom navdušeni tudi sami. Brez kančka dvoma!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!