Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"

Slovenski komik Vid Valič je danes na spletu objavil video posnetek, pri katerem so predstavili svojo vizijo o tem, kako bo izgledal letošnji dopust na morju.

Celoten video posnetek je tudi tokrat začinil z dozo humorja, pravila na plažah pa taka zagotovo ne bodo. No, vsaj upamo lahko!

Tokrat so se javili iz Portoroža, kjer je novinar pred kamero najprej dobil Vida Valiča, ki je vlogo reševalca odigral kot G. Znalič. Njihov namen je, da ne pazijo samo na ljudi v vodi, temveč tudi na obiskovalce na kopnem.


Vid Valič, YouTube
V video posnetku so s simpatičnem humorjem mnoge gledalce nasmejali še Rok Škrlep, Eva Virc, Andrej Podbevšek, Dino Kapetanovič, Ranko Babić in Martin Bobera.

Poglejte si simpatično parodijo, pri kateri so predstavili, kako bo letos izgledalo dopustovanje na morju. "To je višek ukrepov," je ob video posnetku zapisal Vid Valič, po odzivih sodeč pa sprožil prave salve smeha!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!