Ne boste verjeli, kako je pobegnil policistom! To je prizor kot v filmu...

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je moč videti prizor, kot smo jih vajeni zgolj iz filmov.

V kraju Maddington v Avstraliji je eden izmed voznikov bežal pred policisti v civilnih vozilih, nato pa tik pred snemalcem poskrbel za neverjeten pobeg.

Voznik je namreč v zadnjih sekundah prečkal železniške tire, tik preden so tam cesto zaprle zapornice. Policistom tako ni preostalo drugega, kot da počakajo na mimoidoči vlak, nato pa z lovom nadaljujejo.

Policisti so se na lov za voznikom podali po tem, ko so ga poizkusili zaustaviti, a se za njihova navodila ni zmenil.

Zahvaljujoč vlaku in spuščenim zapornicam ob progi je divji voznik uspel ubežati policistom, ti pa zdaj pomoč iščejo pri domačinih, v kolikor bi kdo izmed njih prepoznal pobeglo vozilo.

Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil ob železniški progi v kraju Maddington priča eden izmed sprehajalcev. Mislili smo, da se taki prizori dogajajo zgolj v filmih...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo