Nedonošenček se je rodil v 24. tednu. Kar se zgodi potem, šokira zdravnike!

Ko je Victoria Bradley izvedela novico o svoji nosečnosti, sta jo prevzela radost in neizmerno veselje. Komaj je čakala na dan, ko bo na svet prikukal njen otrok. A žal so se stvari kmalu začele zapletati.

V 24. tednu nosečnosti je Victoria izvedela, da je nekaj hudo narobe. V bolnišnici so ji dejali, da bo zaradi zapletov njena hčerka na svet prikukala prav kmalu. In kmalu zatem je Victoria rodila drobno deklico.
Zdravniki so ji rekli, da skoraj nima možnosti za preživetje. Mama jo je poimenovala Francesca, niti sanjalo pa se ji ni, da bo 900 gramov težka deklica dokazala, da čudeži obstajajo. Na svet je malčica prispela tako zgodaj, da bi dva dni pred tem zdravniki opravili celo splav.

Četudi ji zdravniki niso pripisovali možnosti za preživetje, se je Victoria oklepala svojega upanja.

Njene rokice so bile velike kot noht na palcu roke, nogice pa komaj večje od kovančka za 5 centov.
Vsak dan so se borili in premagovali številne zaplete, mala Francesca pa je v tem času dokazala, da je prava borka in da čudeži obstajajo. Devet mesecev pozneje so zdranviki komaj verjeli svojim očem, malčica pa je povsem zdrava.
Oglejte si posnetek, ki prikaže čudovito okrevanje male Francesce, ob katerem vam bo zaigralo srce. To je še en dokaz, da čudeži obstajajo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!