Nehote je z motorjem zapeljal s pečine, nesrečo je čudežno preživel

Te dni je na spletu pristal video posnetek, ki ga je s svetom delil 25-letni Adrian Owen. Ta se je s svojim motorjem vozil po okoliških krajih in v družbi prijateljev užival ob adrenalinu, kmalu zatem pa je skoraj izgubil življenje.

Med vožnjo je Adrian napačno ocenil teren, s svojim motorjem pa poletel čez pečino in tam grdo padel.

Prava sreča v nesreči je bila ta, da je Adrian padec preživel. Z motorjem je namreč padel z okoli 12 metrov visoke pečine, na pomoč pa mu je morala priskočiti reševalna ekipa s helikopterjem.

Adrian je ob posnetku zapisal, da bi se rad zahvalil svoji družini in prijateljem, ki so mu pomagali, obenem pa se zaveda, kako veliko srečo je imel. Zahvalil se je tudi reševalnim ekipam, podobne adrenalince pa opozoril, naj bodo pri takih vožnjah izredno pazljivi.

Poglejte si, kako je trenutek groze posnela kamera, ki je bila nameščena na Adrianovi čeladi!
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Take motorje po naravi vozijo itak sami trotli.
1
Roman M
Pred 2 meseci
Več sreče kot pameti ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!