Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!

Te dni je splet preplavil video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel ameriški gozdni svizec.

Lastniki so se več tednov spraševali, kdo krade njihovo zelenjavo z vrta, nato pa bili odločni, da bodo zadevi prišli do dna.

Na vrtu so nastavili varnostno kamero, s katero so kradljivca hoteli posneti. Uspelo jim je že po prvem dnevu - prizor, ki ga je posnela nadzorna kamera, je dodobra nasmejal tako lastnike, kot tudi mnoge uporabnike spleta.

Izkazalo se je, da jim zelenjavo krade ameriški gozdni svizec. Ta je mnoge pošteno nasmejal, ko je svojo krajo "priznal" tik pred objektivom kamere!

Tam je brez strahu jedel okusen priboljšek, s svojim odzivom pa mnogim polepšal dan. Poglejte si, kaj je na vrtu posnela varnostna kamera!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dobro se je živalca naštelala, direkt v sredino kadra...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati