Nemočnega oslička je lastnik zlorabljal, dobri ljudje so mu rešili življenje

Iz Indije prihaja video posnetek, v katerem so dobri ljudje iz dobrodelnega društva Animal Aid Unlimited, India prejeli klic, da se v mestu nahaja nemočni osliček, ki je povsem iz sebe.

Dobri ljudje iz omenjenega društva so se na klic hitro odzvali, ob vstopu v prostor oslička pa ostali brez besed.

Lastnik je oslička Angela zavezal s plastično vrvjo, da mu tako ne bi pobegnil. Žal pa se je vrv zarasla v noge oslička, lastnik pa ga kljub temu ni odvezal. Rezultat je bil tak, da se mu je vrv zarezala vse do kosti.

Njegove tačke so bile nujno potrebne oskrbe, saj so se mu na odprtih ranah zaredili tudi črvi.

Na srečo so ga pred smrtjo rešili ljudje iz društva Animal Aid Unlimited, India, na spletu pa objavili video posnetek reševanja ter končnega rezultata okrevanja oslička Angela.

Ko boste videli, kako živahen in vesel je osliček danes, boste nad to preobrazbo navdušeni tudi sami!
-1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ubogi osliček! Predstavljam si ne, kakšne bolečine je moral trpeti. In tega je po svetu mnogo. Vsaj temu bitju se je življenje obrnilo na bolje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Fant z Downovim sindromom razjokal sodnike: Njegov ples bo prevzel tudi tebe!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!Andrea Bocelli zapel pesem Elvisa Presleyja, njegov nastop ti bo naježil kožoVIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Luka Dončić navdušil s potezo: Poglejte, kaj je storil med polčasom!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiSMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Harpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Ker je vozil po prehitevalnem pasu, so ga zaustavili policistiHrvaški navijači ganili pred tekmo: Tako so se poklonili Oliverju Dragojeviću!Slovenski poslanec z govorom obkroža državo, njegove besede ti dajo mislitiJežek je hotel prečkati cesto: Poglej, kako so ga varovale goske!VIDEO: Luka Dončić kot z drugega planeta: Zadel je tri trojke zapored!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciUčitelj šokiral Slovenijo: Osnovnošolca ni pustil v razred, ker mu je smrdel?!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Na hrvaškem talentu sodnike pustil v šoku: Poglej, kaj je na odru počel z nožem!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Vojaki stopili na stran ljudstva: Varovali so jih pred nasilnimi policisti!VIDEO: Najbolj nor vlakec smrti, ki doseže vrtoglavo hitrost 193 km/h