Nemočnega oslička je lastnik zlorabljal, dobri ljudje so mu rešili življenje

Iz Indije prihaja video posnetek, v katerem so dobri ljudje iz dobrodelnega društva Animal Aid Unlimited, India prejeli klic, da se v mestu nahaja nemočni osliček, ki je povsem iz sebe.

Dobri ljudje iz omenjenega društva so se na klic hitro odzvali, ob vstopu v prostor oslička pa ostali brez besed.

Lastnik je oslička Angela zavezal s plastično vrvjo, da mu tako ne bi pobegnil. Žal pa se je vrv zarasla v noge oslička, lastnik pa ga kljub temu ni odvezal. Rezultat je bil tak, da se mu je vrv zarezala vse do kosti.

Njegove tačke so bile nujno potrebne oskrbe, saj so se mu na odprtih ranah zaredili tudi črvi.

Na srečo so ga pred smrtjo rešili ljudje iz društva Animal Aid Unlimited, India, na spletu pa objavili video posnetek reševanja ter končnega rezultata okrevanja oslička Angela.

Ko boste videli, kako živahen in vesel je osliček danes, boste nad to preobrazbo navdušeni tudi sami!
-1
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Ubogi osliček! Predstavljam si ne, kakšne bolečine je moral trpeti. In tega je po svetu mnogo. Vsaj temu bitju se je življenje obrnilo na bolje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemPosnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Kužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Zadnjih 20 let se je vsak dan slikal: Poglej, kako je odraščal!