Nemočnega oslička je lastnik zlorabljal, dobri ljudje so mu rešili življenje

Iz Indije prihaja video posnetek, v katerem so dobri ljudje iz dobrodelnega društva Animal Aid Unlimited, India prejeli klic, da se v mestu nahaja nemočni osliček, ki je povsem iz sebe.

Dobri ljudje iz omenjenega društva so se na klic hitro odzvali, ob vstopu v prostor oslička pa ostali brez besed.

Lastnik je oslička Angela zavezal s plastično vrvjo, da mu tako ne bi pobegnil. Žal pa se je vrv zarasla v noge oslička, lastnik pa ga kljub temu ni odvezal. Rezultat je bil tak, da se mu je vrv zarezala vse do kosti.

Njegove tačke so bile nujno potrebne oskrbe, saj so se mu na odprtih ranah zaredili tudi črvi.

Na srečo so ga pred smrtjo rešili ljudje iz društva Animal Aid Unlimited, India, na spletu pa objavili video posnetek reševanja ter končnega rezultata okrevanja oslička Angela.

Ko boste videli, kako živahen in vesel je osliček danes, boste nad to preobrazbo navdušeni tudi sami!
-1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ubogi osliček! Predstavljam si ne, kakšne bolečine je moral trpeti. In tega je po svetu mnogo. Vsaj temu bitju se je življenje obrnilo na bolje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!