Nemočnega oslička je lastnik zlorabljal, dobri ljudje so mu rešili življenje

Iz Indije prihaja video posnetek, v katerem so dobri ljudje iz dobrodelnega društva Animal Aid Unlimited, India prejeli klic, da se v mestu nahaja nemočni osliček, ki je povsem iz sebe.

Dobri ljudje iz omenjenega društva so se na klic hitro odzvali, ob vstopu v prostor oslička pa ostali brez besed.

Lastnik je oslička Angela zavezal s plastično vrvjo, da mu tako ne bi pobegnil. Žal pa se je vrv zarasla v noge oslička, lastnik pa ga kljub temu ni odvezal. Rezultat je bil tak, da se mu je vrv zarezala vse do kosti.

Njegove tačke so bile nujno potrebne oskrbe, saj so se mu na odprtih ranah zaredili tudi črvi.

Na srečo so ga pred smrtjo rešili ljudje iz društva Animal Aid Unlimited, India, na spletu pa objavili video posnetek reševanja ter končnega rezultata okrevanja oslička Angela.

Ko boste videli, kako živahen in vesel je osliček danes, boste nad to preobrazbo navdušeni tudi sami!
-1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ubogi osliček! Predstavljam si ne, kakšne bolečine je moral trpeti. In tega je po svetu mnogo. Vsaj temu bitju se je življenje obrnilo na bolje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznica zahtevala vračilo denarja: Lekcijo delavca si bo za vedno zapomnila!VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledovVIDEO: Tako je dve leti nazaj izgledala Nikolina iz šova Ljubezen na vasiVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraSMEH: Tako se je jezil francoski buldog, ko mu lastnica ni hotela dati več hraneVIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazenVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!Kolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemBuldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastŽejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuModrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Kit se je na morju približal galebu: Ne boste verjeli, kaj sta počela skupaj!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Ob vlakcu smrti je poletel z dronom: Tako norega posnetka še niste videli!