Nemočnega oslička je lastnik zlorabljal, dobri ljudje so mu rešili življenje

Iz Indije prihaja video posnetek, v katerem so dobri ljudje iz dobrodelnega društva Animal Aid Unlimited, India prejeli klic, da se v mestu nahaja nemočni osliček, ki je povsem iz sebe.

Dobri ljudje iz omenjenega društva so se na klic hitro odzvali, ob vstopu v prostor oslička pa ostali brez besed.

Lastnik je oslička Angela zavezal s plastično vrvjo, da mu tako ne bi pobegnil. Žal pa se je vrv zarasla v noge oslička, lastnik pa ga kljub temu ni odvezal. Rezultat je bil tak, da se mu je vrv zarezala vse do kosti.

Njegove tačke so bile nujno potrebne oskrbe, saj so se mu na odprtih ranah zaredili tudi črvi.

Na srečo so ga pred smrtjo rešili ljudje iz društva Animal Aid Unlimited, India, na spletu pa objavili video posnetek reševanja ter končnega rezultata okrevanja oslička Angela.

Ko boste videli, kako živahen in vesel je osliček danes, boste nad to preobrazbo navdušeni tudi sami!
-1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ubogi osliček! Predstavljam si ne, kakšne bolečine je moral trpeti. In tega je po svetu mnogo. Vsaj temu bitju se je življenje obrnilo na bolje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15