Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnika

Pred leti je na YouTube omrežju pristal čudovit video posnetek, pri katerem so posneli odziv nemške ovčarke, ko se je po več mesecih domov vrnil lastnik.

Veselje psičke je mnogim gledalcem polepšalo dan, do danes pa je video posnetek dosegel že več kot 15 milijonov ogledov.

Psička Freya, pasme nemški ovčar, je končno dočakala dan, ko je znova videla svojega lastnika. Ta je bil zdoma več mesecev, v tem času pa se s psičko ni mogel videti.

Nekega dne je končno nastopil čas, ko sta se znova srečala. Ko je Freya videla svojega lastnika, je najprej nanj začela lajati, nato se je lajež spremenil v iskreno veselje.

Psička je bila tako vesela, da je ob snidenju z lastnikom glasno jokala, prizori v video posnetku pa so ganili mnoge ljubitelje živali na spletu. Še en dokaz, da je pes človekov najboljši prijatelj.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Že res, da je pes človekov najboljši prijatelj. A obratno žal vse prevečkrat ne velja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!