Nemški policist voznikom dal lekcijo! Fotografirali so nesrečo, dobili pa kazen...

Človeška radovednost se na cestah pokaže predvsem v primeru, ko pride do prometne nesreče. Večja je tragedija, bolj so vozniki in sopotniki radovedni.

Žalostno dejstvo je v teh dneh zmotilo tudi nemškega policista, po tem, ko se je odpravil na intervencijo ob tragični prometni nesreči na avtocesti s smrtnim izidom.

Na znamenitem Autobahnu se je na odseku A6 zgodila huda prometna nesreča, pri kateri 47-letni voznik tovornjaka svojega vozila ni mogel pravočasno zaustaviti pred kolono stoječih vozil. Prišlo je do hudega trčenja, pri katerem je ena oseba izgubila življenje.

Med ogledom kraja nesreče se je mimo vozilo nešteto voznikov, ki so z mobilnimi telefoni in tablicami posledice prometne nesreče snemali. V Nemčiji je v veljavo stopil nov zakon, ki snemanje prometnih nesreč obravnava kot prekršek.

Nemški policist je zato nekatere voznike zaustavil, jim dejal naj izstopijo iz vozila, nato pa jih soočil s kruto resnico. Povabil jih je, da si smrtne žrtve ogledajo od blizu, obenem pa napisal kazen, ki znaša 128 evrov.

Bi tudi v Sloveniji v veljavo moral stopiti zakon, ki bi ljudem s kaznovanjem preprečeval, da snemajo tragedije na naših cestah? Poglejte si poučno lekcijo policista iz Nemčije, ki te dni obkroža vso Evropo...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če že od povsod uvažamo vse, kar je za človeka slabo, pa uvozimo še ta zakon. Ampak kazen mora znašati nekajkrat več, ker so za ostale prekrške naše kazni tudi nekajkrat višje kot v Nemčiji. Ohraniti je treba nek proporc...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem