Nemški reševalci doživeli šok, med intervencijo se je vanje zaletel BMW

Mnogi vozniki se med vožnjo po cestah ne ozirajo na okolico. V promet sodijo tudi reševalna vozila, ki jim moramo vozniki dati prednost.

Iz Nemčije prihaja video posnetek, v katerem je moč videti hudo prometno nesrečo. Voznik vozila BMW je v križišču namreč spregledal reševalno vozilo na intervenciji.

Četudi je reševalno vozilo skozi mesto Leverkusen vozilo s prižganimi sirenami in modrimi rotacijskimi lučmi, BMW voznik reševalnega vozila ni opazil pravočasno.

Prišlo je do silovitega trčenja, celotno dramo pa je na kamero uspel posneti tudi domačin Nico Luhnen. Ta je ob posnetku zapisal, da je takoj pomagal ponesrečencem in poklical na pomoč.

Poglejte si, kako se je v Nemčiji te dni v mestu Leverkusen pripetila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeleženi BMW vozilo in vozilo reševalcev. Na srečo so jo vsi odnesli brez hujših poškodb!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!