Nemški reševalci doživeli šok, med intervencijo se je vanje zaletel BMW

Mnogi vozniki se med vožnjo po cestah ne ozirajo na okolico. V promet sodijo tudi reševalna vozila, ki jim moramo vozniki dati prednost.

Iz Nemčije prihaja video posnetek, v katerem je moč videti hudo prometno nesrečo. Voznik vozila BMW je v križišču namreč spregledal reševalno vozilo na intervenciji.

Četudi je reševalno vozilo skozi mesto Leverkusen vozilo s prižganimi sirenami in modrimi rotacijskimi lučmi, BMW voznik reševalnega vozila ni opazil pravočasno.

Prišlo je do silovitega trčenja, celotno dramo pa je na kamero uspel posneti tudi domačin Nico Luhnen. Ta je ob posnetku zapisal, da je takoj pomagal ponesrečencem in poklical na pomoč.

Poglejte si, kako se je v Nemčiji te dni v mestu Leverkusen pripetila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeleženi BMW vozilo in vozilo reševalcev. Na srečo so jo vsi odnesli brez hujših poškodb!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!