Nenavaden prizor na Kitajskem: Posneli so izjemen mavrični oblak!

V preteklih dneh so prebivalci večjega dela Kitajske na nebu opazili nenavaden vremenski pojav, ki je navdušil številne spletne uporabnike.

Na nebu se je pojavil mavrični oblak, ki je s svojo podobo privabil številne radovedne poglede, video posnetek pa je širom družbenih omrežij že prava uspešnica.

Video posnetek mavričnega oblaka je na družbenih omrežjih dosegel že več milijonov ogledov, prizor pa je prevzel številne spletne uporabnike. Strokovnjaki so obenem podali tudi razlago, kako nastane takšen pojav.

Do takšnega pojava pride, ko nevihtni tok ustvari oblak, sončni kot pa vpliva na ledene kristale v omenjenem oblaku. Ko je sončna svetloba pod pravim kotom, se svetloba prelomi med kapljicami in ledenimi kristali v oblaku ter ustvari mavrično barvo.

Poglejte si nenavaden vremenski pojav, ki so mu bili v preteklih dneh priča na Kitajskem. Ste že kdaj v živo videli takšen redek pojav na nebu?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!