Nenavadno prijateljstvo, ki navdušuje: Kuža je postal bratec izvaljeni rački!

Nenavadna živalska prijateljstva vedno znova dokazuje, da je življenje v sožitju še kako mogoče. O tem priča tudi simpatični video posnetek, ki je splet obkrožil v teh dneh.

V njem sta vso pozornost ukradla kuža in komaj izvaljena račka!

Lastnica kužka pasme jazbečar in račke je ob posnetku zapisala, da je njihova račka, ki so jo rešili nekaj let nazaj, izvalila nekaj jajc na dvorišču. Ker so tam ležala, jih je lastnica dala v inkubator v upanju, da bi se iz kakšnega izvalil mladiček.

In res se je! Iz enega jajčka se je izvalila mala račka, ta pa je hitro dobila novega prijatelja - kužka po imenu Loulou!

Lastnica je ob posnetku še zapisala, da sta živali neločljivi, med njima pa se je spletla prava bratska vez. Kuža na račko ves čas pazi, ta pa mu njegovo prizadevanje vrača z veliko mero ljubezni!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lubano. Bi pa bilo zanimivo slišati štimo, ki bi jo psiček spustil, če bi ga račka kljunila v "pecelj"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!