Nenavadno prijateljstvo, ki navdušuje: Kuža je postal bratec izvaljeni rački!

Nenavadna živalska prijateljstva vedno znova dokazuje, da je življenje v sožitju še kako mogoče. O tem priča tudi simpatični video posnetek, ki je splet obkrožil v teh dneh.

V njem sta vso pozornost ukradla kuža in komaj izvaljena račka!

Lastnica kužka pasme jazbečar in račke je ob posnetku zapisala, da je njihova račka, ki so jo rešili nekaj let nazaj, izvalila nekaj jajc na dvorišču. Ker so tam ležala, jih je lastnica dala v inkubator v upanju, da bi se iz kakšnega izvalil mladiček.

In res se je! Iz enega jajčka se je izvalila mala račka, ta pa je hitro dobila novega prijatelja - kužka po imenu Loulou!

Lastnica je ob posnetku še zapisala, da sta živali neločljivi, med njima pa se je spletla prava bratska vez. Kuža na račko ves čas pazi, ta pa mu njegovo prizadevanje vrača z veliko mero ljubezni!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lubano. Bi pa bilo zanimivo slišati štimo, ki bi jo psiček spustil, če bi ga račka kljunila v "pecelj"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!