Nenavadno prijateljstvo, ki navdušuje: Kuža je postal bratec izvaljeni rački!

Nenavadna živalska prijateljstva vedno znova dokazuje, da je življenje v sožitju še kako mogoče. O tem priča tudi simpatični video posnetek, ki je splet obkrožil v teh dneh.

V njem sta vso pozornost ukradla kuža in komaj izvaljena račka!

Lastnica kužka pasme jazbečar in račke je ob posnetku zapisala, da je njihova račka, ki so jo rešili nekaj let nazaj, izvalila nekaj jajc na dvorišču. Ker so tam ležala, jih je lastnica dala v inkubator v upanju, da bi se iz kakšnega izvalil mladiček.

In res se je! Iz enega jajčka se je izvalila mala račka, ta pa je hitro dobila novega prijatelja - kužka po imenu Loulou!

Lastnica je ob posnetku še zapisala, da sta živali neločljivi, med njima pa se je spletla prava bratska vez. Kuža na račko ves čas pazi, ta pa mu njegovo prizadevanje vrača z veliko mero ljubezni!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lubano. Bi pa bilo zanimivo slišati štimo, ki bi jo psiček spustil, če bi ga račka kljunila v "pecelj"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske