Neplodnemu paru je uspelo zanositi! To je reakcija moža, ko izve za nosečnost...

Prihod otroka v družino je nekaj najlepšega, kar lahko doživita bodoča starša. Žal pa vsi pari nimajo take možnosti.

Mnogo zapletov sta glede nosečnosti doživljala tudi Dee ter njen mož, zato sta se odpravila na preiskave. Tam so jima zdravniki postavili diagnozo, da sta nepoldna.

Dee je prestala mnoge krvne preiskave, umetno so ji dodajali hormone, opravila pa je tudi številne druge terapije. Kmalu pa se je morala sprijazniti z dejstvom, da nikoli ne bo postala mama.

Ob koncu preteklega leta 2018 pa so prišle izjemne novice. Vse je kazalo na to, da bi lahko bila Dee noseča!

Opravila je več testov nosečnosti, prav vsi pa so ji pokazali, da je noseča. Odšla je tudi do zdravnikov, ki so njeno nosečnost 100% potrdili.Veselo novico pa je pred možem skrila, nato pa mu s prav posebnim darilom dala vedeti, da jima je uspelo. Zakonca sta nosečnost opisala kot pravi čudež, reakcija moža ob veseli novici pa bo dan zagotovo polepšala tudi vam. Novico je delila tudi s svojimi starši, ob prizorih pa vsakemu zaigra srce.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Le kakšna bi bila reakcija, če bi ded morda sam zase vedel, da je sterilen...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo