Neplodnemu paru je uspelo zanositi! To je reakcija moža, ko izve za nosečnost...

Prihod otroka v družino je nekaj najlepšega, kar lahko doživita bodoča starša. Žal pa vsi pari nimajo take možnosti.

Mnogo zapletov sta glede nosečnosti doživljala tudi Dee ter njen mož, zato sta se odpravila na preiskave. Tam so jima zdravniki postavili diagnozo, da sta nepoldna.

Dee je prestala mnoge krvne preiskave, umetno so ji dodajali hormone, opravila pa je tudi številne druge terapije. Kmalu pa se je morala sprijazniti z dejstvom, da nikoli ne bo postala mama.

Ob koncu preteklega leta 2018 pa so prišle izjemne novice. Vse je kazalo na to, da bi lahko bila Dee noseča!

Opravila je več testov nosečnosti, prav vsi pa so ji pokazali, da je noseča. Odšla je tudi do zdravnikov, ki so njeno nosečnost 100% potrdili.Veselo novico pa je pred možem skrila, nato pa mu s prav posebnim darilom dala vedeti, da jima je uspelo. Zakonca sta nosečnost opisala kot pravi čudež, reakcija moža ob veseli novici pa bo dan zagotovo polepšala tudi vam. Novico je delila tudi s svojimi starši, ob prizorih pa vsakemu zaigra srce.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Le kakšna bi bila reakcija, če bi ded morda sam zase vedel, da je sterilen...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb