Nesreča jima je vzela oba sinova. Zdaj iščeta družino, ki bi ji prepustila kmetijo!

V Slovenskih goricah živi simpatični starejši par, ki pa je v življenju mogel čez mnoge preizkušnje. Jože in Majda Hauzer sta namreč izgubila oba sinova. Zdaj delo na majhni kmetiji opravljata sama, a jima to z leti predstavlja vse večji napor.

Prav zato zdaj iščeta mlajšo družino, ki bi jima pri opravilih pomagala, pozneje pa prevzela posestvo.

Jože in Majda na biološki kmetiji skrbita za krave, prašiče in preutnino. Pridelujeta tudi med in imata čebelarski muzej. Domačija ima prav s čebelarskim muzejem velik potencial, njena lastnika pa sta družini, ki bi se jima na posestvu pridružila, takoj pripravljena prepisati del zemlje.

Svojega prvega sina sta Jože in Majda izgubila pred 20 leti, drugega pa slabih devet let nazaj. Življenje je sicer teklo naprej, vendar je bilo iz leta v leta vse težje in vedno več dela na kmetiji.


Foto: Slovenske novice

Če ste mlada družina brez stanovanja in vas ni strah dela na kmetiji, potem zakonca Hauzer iščeta ravno vas. Prisluhnite, kaj sta simpatična in poštena Jože ter Majda povedala novinarjem informativne oddaje Danes.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo