Nesreča jima je vzela oba sinova. Zdaj iščeta družino, ki bi ji prepustila kmetijo!

V Slovenskih goricah živi simpatični starejši par, ki pa je v življenju mogel čez mnoge preizkušnje. Jože in Majda Hauzer sta namreč izgubila oba sinova. Zdaj delo na majhni kmetiji opravljata sama, a jima to z leti predstavlja vse večji napor.

Prav zato zdaj iščeta mlajšo družino, ki bi jima pri opravilih pomagala, pozneje pa prevzela posestvo.

Jože in Majda na biološki kmetiji skrbita za krave, prašiče in preutnino. Pridelujeta tudi med in imata čebelarski muzej. Domačija ima prav s čebelarskim muzejem velik potencial, njena lastnika pa sta družini, ki bi se jima na posestvu pridružila, takoj pripravljena prepisati del zemlje.

Svojega prvega sina sta Jože in Majda izgubila pred 20 leti, drugega pa slabih devet let nazaj. Življenje je sicer teklo naprej, vendar je bilo iz leta v leta vse težje in vedno več dela na kmetiji.


Foto: Slovenske novice

Če ste mlada družina brez stanovanja in vas ni strah dela na kmetiji, potem zakonca Hauzer iščeta ravno vas. Prisluhnite, kaj sta simpatična in poštena Jože ter Majda povedala novinarjem informativne oddaje Danes.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb