Nevarna vožnja avtobusa v Himalaji, ob kateri ti srce pade v hlače

Že pred leti je na YouTube omrežju pristal video posnetek, pri katerem so turisti posneli nevarno vožnjo v gorovju Himalaja.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je samo na YouTube omrežju dosegel več kot 19 milijonov ogledov.

Himalaja je najvišje gorstvo v Aziji, ki ločuje Indijsko podcelino od Tibetanske visoke planote. V njen okvir spadajo najvišje gore sveta kot Mount Everest, K2 in Kandženzenga. Himalaja v sanskrtu pomeni 'bivališče snega', razteza pa se prek petih držav - Pakistana, Indije, Kitajske, Butana in Nepala.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo vožnjo po zelo ozki in nevarni gorski cesti v Himalaji, je prava doza adrenalina. Predvsem za tiste, ki so prizoru bili priča v živo.

Poglejte si, kako nevarna je vožnjo po gorovju Himalaja. Bi vas bilo dovolj v hlačah, da bi sedli v vozilo, iz katerega prihaja video posnetek?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Budale nespametne so s premikom na levo stran vozila tja prenesle tudi težišče. Zelo pametno. Mene tja ne dobijo, pa če me plačajo kot slovenske zdravnike!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje