Neverjeten nastop čarodeja na talentu: Tako je na odru pričaral pivo!

Na avdiciji ameriškega talenta se je v teh dneh predstavil tudi Dom Chambers, ki se ukvarja s čarovnijami in iluzijami.

Simpatičen mladenič je s svojim nastopom navdušil prav vse izmed sodnikov, obenem pa se je uspešno uvrstil tudi v nadaljevanje šova.

26-letni Dom Chambers je že med predstavitvijo pošteno nasmejal sodnike, nato pa jih brez besed pustil s svojimi čarovnijami. S seboj je na oder prinesel le prazno papirnato vrečko, nato pa iz nje vlekel polne kozarce piva.

Zagotovo bi si vsak moški ob sebi želel imeti takšnega prijatelja!

Celoten nastop si oglejte v video posnetku, ki si ga je do danes v pičlem dnevu ogledalo že več kot 1,5 milijona uporabnikov spleta. Bo čarodej Dom Chambers s svojim nastopom v šovu America's Got Talent navdušil tudi tebe? Če imate radi pivo, zagotovo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!