Neverjeten prizor iz Srbije: Tako je babica na "sprehod" peljala svojega kužka!

Tudi v Srbiji veljajo strogi ukrepi za zajezitev epidemije koronavirusa SARS-CoV-2. Javni promet je obstal, zaprti so vsi lokali, restavracije in nakupovalna središča.

Tam veljajo tudi posebni ukrepi o sprehajanju v javnosti, strah pa je pri eni izmed babic porodil neverjetno zamisel.

Ker se je babica iz Srbije bala izstopiti iz stanovanja, je svojega kužka na "sprehod" peljala kar s svojega balkona v prvem nadstropju. Kužka je privezala na povodec, nato pa do tal preprosto spustila z balkona.

Njeni sosedje so prizor posneli na kamero po tem, ko je bil kuža že na tleh, ob koncu pa ujeli trenutek, ko je babica kužka potegnila nazaj v stanovanje.

Inovativnost in domišljija pri ljudeh očitno ne poznata meja, babica iz Srbije pa je le še en dokaz za omenjeno trditev. Tokrat se je znašla po svoje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!