Nevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatem

Poročni dan je zagotovo eden izmed najlepših trenutkov, ki jih doživimo v življenju.

Sanjsko poroko sta imela tudi nevesta in ženin v video posnetku pred vami, četudi je sprva kazalo, da bo njun prvi poročni ples zaradi tehnične napake na ozvočenju uničen.

Ko sta se ženin in nevesta prvič zavrtela ob pesmi "Like There's No Yesterday", ki jo izvaja ameriški pevec Mark Wills, je prišlo do tehnične napake na ozvočenju. No, tako so vsaj rekli nevesti, ki je svoj prvi poročni ples nestrpno čakala.


Selective Sound Entertainment, Facebook
Omenjena pesem je obenem tudi najljubša pesem tako neveste, kot tudi ženina v posnetku.

Organizatorji poroke so se zatem ženinu in nevesti hitro opravičili, nato pa dejali, da bodo poskrbeli kar za petje pesmi v živo. In če so vsi vedeli, kdo bo tokrat stopil na oder, pa se nevesti niti sanjalo ni.

Na odru je namreč nastopil kar sam pevec Mark Wills, ki je za mladoporočenca v živo zapel njuno najljubšo pesem. Brez dvoma prizor, ob katerem boste tudi sami potočili solzo ali dve!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Rekel bi, da je ženin nujno potreboval robček za brisanje solza. Njenih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!