Nevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatem

Poročni dan je zagotovo eden izmed najlepših trenutkov, ki jih doživimo v življenju.

Sanjsko poroko sta imela tudi nevesta in ženin v video posnetku pred vami, četudi je sprva kazalo, da bo njun prvi poročni ples zaradi tehnične napake na ozvočenju uničen.

Ko sta se ženin in nevesta prvič zavrtela ob pesmi "Like There's No Yesterday", ki jo izvaja ameriški pevec Mark Wills, je prišlo do tehnične napake na ozvočenju. No, tako so vsaj rekli nevesti, ki je svoj prvi poročni ples nestrpno čakala.


Selective Sound Entertainment, Facebook
Omenjena pesem je obenem tudi najljubša pesem tako neveste, kot tudi ženina v posnetku.

Organizatorji poroke so se zatem ženinu in nevesti hitro opravičili, nato pa dejali, da bodo poskrbeli kar za petje pesmi v živo. In če so vsi vedeli, kdo bo tokrat stopil na oder, pa se nevesti niti sanjalo ni.

Na odru je namreč nastopil kar sam pevec Mark Wills, ki je za mladoporočenca v živo zapel njuno najljubšo pesem. Brez dvoma prizor, ob katerem boste tudi sami potočili solzo ali dve!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Rekel bi, da je ženin nujno potreboval robček za brisanje solza. Njenih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!