Nevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatem

Poročni dan je zagotovo eden izmed najlepših trenutkov, ki jih doživimo v življenju.

Sanjsko poroko sta imela tudi nevesta in ženin v video posnetku pred vami, četudi je sprva kazalo, da bo njun prvi poročni ples zaradi tehnične napake na ozvočenju uničen.

Ko sta se ženin in nevesta prvič zavrtela ob pesmi "Like There's No Yesterday", ki jo izvaja ameriški pevec Mark Wills, je prišlo do tehnične napake na ozvočenju. No, tako so vsaj rekli nevesti, ki je svoj prvi poročni ples nestrpno čakala.


Selective Sound Entertainment, Facebook
Omenjena pesem je obenem tudi najljubša pesem tako neveste, kot tudi ženina v posnetku.

Organizatorji poroke so se zatem ženinu in nevesti hitro opravičili, nato pa dejali, da bodo poskrbeli kar za petje pesmi v živo. In če so vsi vedeli, kdo bo tokrat stopil na oder, pa se nevesti niti sanjalo ni.

Na odru je namreč nastopil kar sam pevec Mark Wills, ki je za mladoporočenca v živo zapel njuno najljubšo pesem. Brez dvoma prizor, ob katerem boste tudi sami potočili solzo ali dve!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Rekel bi, da je ženin nujno potreboval robček za brisanje solza. Njenih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!