Nevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...

Na porokah imamo tako tradicijo, da v cerkvi pred poročnim oltarjem ženin pričaka svojo nevesto. Ob zvoku zvonov se nevesta do oltarja največkrat sprehodi v spremstvu očeta.

Tako je bilo tudi med poroko na Norveškem, a gostje so ob omenjenem trenutku bili priča čudovitemu presenečenju...

Nevesta Maria je skupaj s svojim očetom mnoge zbrane v dvorani ganila do solz. Ko je v družbi očeta vstopila v cerkev, je v roke vzela mikrofon, nato pa začela peti prirejeno verzijo pesmi "You Raise Me Up".


PETTERSEN MEDIEPRODUKSJON, Youtube
Nad prizorom je bil ženin Ronny vidno ganjen, med petjem neveste Marie pa tudi sam potočil nekaj solz.

A presenečenja tu še ni bilo konec!

Kmalu po tem, ko je nevesta pela omenjeno pesem, je mikrofon v roke vzel še njen oče. Kljub dejstvu, da je imel veliko treme, je prirejeno pesem "You Raise Me Up" zapel z odliko in navdušil mnoge na poroki.

Poglejte si, kako čudovitemu presenečenju so bili priča gostje na poroki na Norveškem!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Krvavo! Pa da so mi šli škorpijoni po hrbtu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15