Nevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...

Na porokah imamo tako tradicijo, da v cerkvi pred poročnim oltarjem ženin pričaka svojo nevesto. Ob zvoku zvonov se nevesta do oltarja največkrat sprehodi v spremstvu očeta.

Tako je bilo tudi med poroko na Norveškem, a gostje so ob omenjenem trenutku bili priča čudovitemu presenečenju...

Nevesta Maria je skupaj s svojim očetom mnoge zbrane v dvorani ganila do solz. Ko je v družbi očeta vstopila v cerkev, je v roke vzela mikrofon, nato pa začela peti prirejeno verzijo pesmi "You Raise Me Up".


PETTERSEN MEDIEPRODUKSJON, Youtube
Nad prizorom je bil ženin Ronny vidno ganjen, med petjem neveste Marie pa tudi sam potočil nekaj solz.

A presenečenja tu še ni bilo konec!

Kmalu po tem, ko je nevesta pela omenjeno pesem, je mikrofon v roke vzel še njen oče. Kljub dejstvu, da je imel veliko treme, je prirejeno pesem "You Raise Me Up" zapel z odliko in navdušil mnoge na poroki.

Poglejte si, kako čudovitemu presenečenju so bili priča gostje na poroki na Norveškem!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Krvavo! Pa da so mi šli škorpijoni po hrbtu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil