Nevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...

Na porokah imamo tako tradicijo, da v cerkvi pred poročnim oltarjem ženin pričaka svojo nevesto. Ob zvoku zvonov se nevesta do oltarja največkrat sprehodi v spremstvu očeta.

Tako je bilo tudi med poroko na Norveškem, a gostje so ob omenjenem trenutku bili priča čudovitemu presenečenju...

Nevesta Maria je skupaj s svojim očetom mnoge zbrane v dvorani ganila do solz. Ko je v družbi očeta vstopila v cerkev, je v roke vzela mikrofon, nato pa začela peti prirejeno verzijo pesmi "You Raise Me Up".


PETTERSEN MEDIEPRODUKSJON, Youtube
Nad prizorom je bil ženin Ronny vidno ganjen, med petjem neveste Marie pa tudi sam potočil nekaj solz.

A presenečenja tu še ni bilo konec!

Kmalu po tem, ko je nevesta pela omenjeno pesem, je mikrofon v roke vzel še njen oče. Kljub dejstvu, da je imel veliko treme, je prirejeno pesem "You Raise Me Up" zapel z odliko in navdušil mnoge na poroki.

Poglejte si, kako čudovitemu presenečenju so bili priča gostje na poroki na Norveškem!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Krvavo! Pa da so mi šli škorpijoni po hrbtu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...