Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!

Poroka velja za najlepši dan ženina in neveste. Je čas, ko stopita na skupno pot, na porokah pa ganljivih prizorov ne manjka.

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek, v katerem je nevesta s čudovitim darilom do solz ganila ženina.

Nevesta Karli je med poroko presenetila ženina Tyja, ki že od rojstva trpi za barvno slepoto. Kupila mu je EnChroma očala, ki s posebnim spektrom ljudem z barvno slepoto omogočajo, da znova vidijo barve.

Ko je ženin Ty preizkusil očala, je ob videnem zajokal. "To lahko vidite vsak dan?" je v ženin v šoku spraševal nevesto.

Ko je prvič v življenju s pomočjo očal videl barve, so ga preplavila čustva, video posnetek njegove reakcije pa je na spletu že prava uspešnica. Do danes je nabral že več kot 1,6 milijona ogledov!
0
Franc Šilar
Pred 11 tedni
Oslarija kako našteva barve če jih ni nikoli videl...
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Sedaj mu bo jasno, da ni blontna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaSlon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Moški sredi mesta izpustil dve papigi: Posnetek je uspešnica na spletu!