Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!

Poroka velja za najlepši dan ženina in neveste. Je čas, ko stopita na skupno pot, na porokah pa ganljivih prizorov ne manjka.

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek, v katerem je nevesta s čudovitim darilom do solz ganila ženina.

Nevesta Karli je med poroko presenetila ženina Tyja, ki že od rojstva trpi za barvno slepoto. Kupila mu je EnChroma očala, ki s posebnim spektrom ljudem z barvno slepoto omogočajo, da znova vidijo barve.

Ko je ženin Ty preizkusil očala, je ob videnem zajokal. "To lahko vidite vsak dan?" je v ženin v šoku spraševal nevesto.

Ko je prvič v življenju s pomočjo očal videl barve, so ga preplavila čustva, video posnetek njegove reakcije pa je na spletu že prava uspešnica. Do danes je nabral že več kot 1,6 milijona ogledov!
0
Franc Šilar
Pred 7 tedni
Oslarija kako našteva barve če jih ni nikoli videl...
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Sedaj mu bo jasno, da ni blontna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!