Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!

Poroka velja za najlepši dan ženina in neveste. Je čas, ko stopita na skupno pot, na porokah pa ganljivih prizorov ne manjka.

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek, v katerem je nevesta s čudovitim darilom do solz ganila ženina.

Nevesta Karli je med poroko presenetila ženina Tyja, ki že od rojstva trpi za barvno slepoto. Kupila mu je EnChroma očala, ki s posebnim spektrom ljudem z barvno slepoto omogočajo, da znova vidijo barve.

Ko je ženin Ty preizkusil očala, je ob videnem zajokal. "To lahko vidite vsak dan?" je v ženin v šoku spraševal nevesto.

Ko je prvič v življenju s pomočjo očal videl barve, so ga preplavila čustva, video posnetek njegove reakcije pa je na spletu že prava uspešnica. Do danes je nabral že več kot 1,6 milijona ogledov!
0
Franc Šilar
Pred 2 tedni
Oslarija kako našteva barve če jih ni nikoli videl...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Sedaj mu bo jasno, da ni blontna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!