Nevesta šokirala svojo sestro: Na poroki je poskrbela za nepozabno presenečenje!

Že pred leti je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nepričakovano presenečenje na poroki.

Tam je nevesta šokirala svojo sestro - poskrbela je namreč za njeno skrito zaroko ter vsem dala vedeti, kako zelo ima rada svojo sestro.

Video posnetek, ki je pred leti pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 2 milijona ogledov, prizor pa je sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike.

Nevesta je poročni šopek med svojo poročno ceremonijo podarila sestri, nato je partner ob njej šel na kolena. Sestro je zaprosil za roko in poskrbel za nepozabno presenečenje. Vse ob pomoči nesebične neveste, ki je sestri na poroki dovolila imeti svoj trenutek slave.

Poglejte si simpatičen video posnetek z ene izmed porok, ob katerem je nevesta skupaj s partnerjem njene sestre poskrbela za nepozabno presenečenje. Brez dvoma trenutek, ki si ga bodo za vse večne čase zapomnili vsi gostje na poroki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila