Nevesta zajokala na poroki: Žalosten prizor z ženinom je svet ganil do solz!

Splet je obkrožil ganljiv prizor s poroke, ob katerem vsak gledalec potoči solzo. Komaj 22-letnemu ženinu Navarju Herbertu so pred poroko postavili diagnozo tumorja na možganih, zaradi katerega mu ni ostalo več veliko časa.

Ko je za to izvedela zaročenka, sta se skupaj odločila, da se bosta poročila kljub bolezni!

Takoj je stekla organizacija za predčasno poroko, pri kateri so pomagali sorodniki in bližnji prijatelji. Zdravstveno stanje ženina Navarja se je zadnje dneve močno poslabšalo, a je kljub temu bil odločen, da poroči svojo sorodno dušo Maio.


DEE TEE, Youtube
Na poroko so ga pripeljali na invalidskem vozičku, sam pa je bil v zelo slabem stanju. Kljub agresivnemu napredku bolezni je zbral dovolj moči, da si je z Maio obljubil večno zvestobo, mnogi pa so prizore opisali kot nekaj najbolj žalostnega v svojem življenju.

Poroka je potekala v krogu družine kar na domačem vrtu, ob koncu pa so prijatelji ženina izvedli tradicionalni maorski ples, s katerim so se poklonili Navarju. Bolezen je tako napredovala, da je ženin naslednji dan umrl, a je kljub žalostnemu razpletu izpolnil svoje poslednje sanje. Poglejte si, kako ganljivim prizorom so bili priča na poroki!
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Edino tega ne razumem, zakaj je bil celi raztrgani...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaV šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Posnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?SMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteParalizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiVIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"SMEH: Denis Avdić s pravljico o novi vladi nasmejal SlovenijoPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaDeklica na violino zaigrala pesem Queenov: Njen talent te bo odpihnil!Ženska je skušala pobegniti iz zapora: Komedijo so posnele varnostne kamere!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirLadja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapoNajbolj prijazen slon: Ulegel se je na tla, da mu je veterinar oskrbel oko!VIDEO: Voznik pri Ljubljani nalašč zapeljal pred tovornjak: V avtu je imel otroka!