Nezgoda pred kamero: Tako je čez balanco poletel nesrečni policisti!

Mnogi izmed nas se zagotovo zavedamo dejstva, da nesreča nikoli ne počiva. To je na lastni koži občutil tudi nesrečni policist, ko je pred enim izmed voznikov doživel nepričakovano nesrečo.

Med vožnjo kolesa je namreč grdo poletel čez balanco!

Kamera v vozilu je v kraju Gosport v angleškem okraju Hampshire posnela nepričakovan prizor med policijskim lovom. Policist na kolesu je bil na lovu za osumljencem, a ga nikoli ni ujel.

V enem izmed križišč je namreč grdo poletel čez balanco kolesa, lov za ubežnikom pa je nadaljeval njegov kolega na drugem kolesu.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, padec nesrečnega policista pa je le še en dokaz za dejstvo, da nesreča nikoli ne počiva!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dobro je vrezal, sem se od srca privoščljivo nasmejal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!