Nina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!

Slovenska pevka Nina Pušlar je tokrat v glasbeni oddaji V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, pevske talente združila z opernimi pevci iz skupine Trio Vivere.

Skupaj so zapeli operno uspešnico "Vivo per lei", ki jo v originalu izvajata Andrea Bocelli in Giorgia.

V petek zvečer so gostili izjemno Nino Pušlar in odlične pevce Tria Vivere. To so Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik. Nina Pušlar in Trio Vivere so v oddaji v živo zapeli pesem "Vivo per lei", ki jo v originalu izvajata Andrea Bocelli in Giorgia.

Premierno so pesem izvedli na velikem koncertu v mariborski Dvorani Tabor, z nastopom pa navdušili Slovenijo. Nina Pušlar je začela izjemno glasbeno kariero kot zmagovalka 2. sezone rubrike Bitka talentov oddaje Spet doma, kjer je zmagala pri 17. letih. Oddajo je vodil in ustvarjal Mario Galunič, ki je bil glavni pogovorni gost tokratne oddaje V petek zvečer.


Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Nina Pušlar z opernimi pevci iz skupine Trio Vivere v oddaji V petek zvečer zapela operno uspešnico "Vivo per lei". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!