Nina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!

Slovenska pevka Nina Pušlar je tokrat v glasbeni oddaji V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, pevske talente združila z opernimi pevci iz skupine Trio Vivere.

Skupaj so zapeli operno uspešnico "Vivo per lei", ki jo v originalu izvajata Andrea Bocelli in Giorgia.

V petek zvečer so gostili izjemno Nino Pušlar in odlične pevce Tria Vivere. To so Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik. Nina Pušlar in Trio Vivere so v oddaji v živo zapeli pesem "Vivo per lei", ki jo v originalu izvajata Andrea Bocelli in Giorgia.

Premierno so pesem izvedli na velikem koncertu v mariborski Dvorani Tabor, z nastopom pa navdušili Slovenijo. Nina Pušlar je začela izjemno glasbeno kariero kot zmagovalka 2. sezone rubrike Bitka talentov oddaje Spet doma, kjer je zmagala pri 17. letih. Oddajo je vodil in ustvarjal Mario Galunič, ki je bil glavni pogovorni gost tokratne oddaje V petek zvečer.


Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Nina Pušlar z opernimi pevci iz skupine Trio Vivere v oddaji V petek zvečer zapela operno uspešnico "Vivo per lei". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?