Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...

Iz Japonske prihaja video posnetek, v katerem je moč videti povsem ozko hišo, ki jo je za mlad par z otrokom postavil arhitekt Mizuishi. Paru so se sosedje najprej posmehovali, češ, da je njuna hiša povsem preozka za bivanje.

Ko je par sosede povabil v hišo, so svoje mnenje takoj spremenili. Hiši se niso več smejali, saj jih je notranjost povsem prevzela!

Celotna hiša ima samo dobrih 55 kvadratnih metrov na dveh nadstropjih. A notranjost je ob vstopu v hišo na izgled precej večja. Vse po zaslugi vidnih linij, ki podaljšujejo dolžino hiše in vse sosednje prostore združijo v enega.

Iz vrhnjega nadstropja je moč uživati tudi v čudovitem razgledu čez rečni kanal, hiša pa ima popolnoma vse, kar človek potrebuje za življenje. Prostor je maksimalno izkoriščen, ozka hišica pa vas bo s svojo podobo zagotovo očarala!

Bi še kdo raje kot v veliki razkošni hiši živel v takem majhnem prijetnem domu?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?