Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...

Iz Japonske prihaja video posnetek, v katerem je moč videti povsem ozko hišo, ki jo je za mlad par z otrokom postavil arhitekt Mizuishi. Paru so se sosedje najprej posmehovali, češ, da je njuna hiša povsem preozka za bivanje.

Ko je par sosede povabil v hišo, so svoje mnenje takoj spremenili. Hiši se niso več smejali, saj jih je notranjost povsem prevzela!

Celotna hiša ima samo dobrih 55 kvadratnih metrov na dveh nadstropjih. A notranjost je ob vstopu v hišo na izgled precej večja. Vse po zaslugi vidnih linij, ki podaljšujejo dolžino hiše in vse sosednje prostore združijo v enega.

Iz vrhnjega nadstropja je moč uživati tudi v čudovitem razgledu čez rečni kanal, hiša pa ima popolnoma vse, kar človek potrebuje za življenje. Prostor je maksimalno izkoriščen, ozka hišica pa vas bo s svojo podobo zagotovo očarala!

Bi še kdo raje kot v veliki razkošni hiši živel v takem majhnem prijetnem domu?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil