Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...

Iz Japonske prihaja video posnetek, v katerem je moč videti povsem ozko hišo, ki jo je za mlad par z otrokom postavil arhitekt Mizuishi. Paru so se sosedje najprej posmehovali, češ, da je njuna hiša povsem preozka za bivanje.

Ko je par sosede povabil v hišo, so svoje mnenje takoj spremenili. Hiši se niso več smejali, saj jih je notranjost povsem prevzela!

Celotna hiša ima samo dobrih 55 kvadratnih metrov na dveh nadstropjih. A notranjost je ob vstopu v hišo na izgled precej večja. Vse po zaslugi vidnih linij, ki podaljšujejo dolžino hiše in vse sosednje prostore združijo v enega.

Iz vrhnjega nadstropja je moč uživati tudi v čudovitem razgledu čez rečni kanal, hiša pa ima popolnoma vse, kar človek potrebuje za življenje. Prostor je maksimalno izkoriščen, ozka hišica pa vas bo s svojo podobo zagotovo očarala!

Bi še kdo raje kot v veliki razkošni hiši živel v takem majhnem prijetnem domu?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom