Nor nastop na ameriškem talentu: Za nevarno točko je prejela zlati gumb!

V preteklem delu posebne izvedbe šova ameriških talentov se je predstavil tudi 23-letna Cyndel Flores.

Svoj talent je pokazala visoko v zraku, ko je splezala na posebno napravo, z nastopom pa si je prislužila celo zlati gumb.

Video posnetek, ki je na spletu pristal danes, je že prava mala uspešnica - samo na omrežju YouTube je dosegel več kot 250.000 ogledov, nad talentom pogumne 23-letnice pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Navdušeni pa niso bili le gledalci, temveč tudi sodniki - največ navdušenja je pokazal gost Travis Pastrana, ki je Cyndel pritisnil zlati gumb.

Poglejte si izjemen nastop talentiranega dekleta, ko je na avdiciji šova AGT: Extreme 2022 za svojo predstavo prejela zlati gumb. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 15 tedni
S Simonom se strinjava, da je dečva zelo lepo grajena. Opazil sem, da jo je on v mislih do polovice že slekel. No.., drugo polovico sem opravil jaz.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot