Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!

Na spletu je moč najti številne nore podvige, med katerimi jih največ prihaja iz Rusije.

Te dni je družbena omrežja obkrožil nenavaden podvig iz Rusije, pri katerem je voznik z vozilom skočil v zamrznjeno jezero.

Evgeny Chebotarev je na spletu objavil nevaren podvig njegovega prijatelja, ko je ta uprizoril nor skok v ledeno jezero. Vanj je skočil kar z avtomobilom, prijatelji pa so mu po skoku hitro prihiteli na pomoč.

Vozilo je namreč skupaj z voznikom izginilo pod vodno gladino, a se je moški še pravočasno rešil in priplaval na površje.

Video posnetek je prava uspešnica na spletu, podvig moškega iz Rusije pa so mnogi spletni komentatorji označili kot nekaj najbolj norega, kar so videli v zadnjem času. Samo v Rusiji!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tele. Olja in ostalo iz avta pa zgleda da nikoga ne skrbi v vodi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!Deklica žarela od navdušenja, ko je v bolnišnici prvič videla bratcaPotepuški kuža je leto dni zbiral pogum, nato se je zgodil mali čudežVIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Nastop ima že 32 milijonov ogledov!Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!Rok Švab iz Modrijanov s sinom in hčerko zapel uspešnico "Ti, moja rožica"Posnetek malega Krisa, ki ti ogreje srce: Poglej, kaj počne danes!Tilen Artač nasmejal z novo parodijo: Privoščil si je novo koalicijo KULČudovita hiša v okolici Celja: Notranjost doma te prevzame z rožami!Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!Vid Valič nasmejal s posnetkom: Tako ukrepe spoštujejo v različnih službah!Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"Ganljiv prizor iz živalskega vrta: Poglej, kaj je s poškodovano ptico počela gorila!Mati z izjemnimi refleksi ujela dojenčka, da ni padel na tlaVIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!Frizer pri moškemu poskrbel za čudež: Tako ga je ostrigel za poroko!Takšen je rezultat med vožnjo, če na prikolico napačno naložimo tovorNajbolj enostaven način, kako olupiti kuhana jajcaDeklica z avtizmom prvič spregovorila: Poglej si ta čaroben trenutek!Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!Moški z golimi rokami rešil kužka, ki ga je zagrabil krokodilVeterinarji okopali ranjenega mladička sove: Posnetek ti bo polepšal dan!Voznik doživel grozljivko: Na njegov avtomobil je padel betonski blok!