Nor skok z visokega antenskega stolpa, skočil je naravnost v meglo

Splet je v teh dneh obkrožil nor podvig padalca, ki je splezal na visok stolp z anteno, nato pa z vrha skočil proti tlom.

Za dodaten adrenalin je poskrbela gosta megla, zaradi katere tal z vrha stolpa ni bilo mogoče videti!

Moški želi sicer ostati neimenovan, na spletu pa se predstavlja z imenom "BASE Weekly". Razkril ni niti lokacije, je pa svoj nor podvig v celoti posnel na kamero.

Najprej se je povzpel na visok antenski stolp, vse skupaj pa posnel s 360-stopinjsko kamero GoPro Fusion 360.

Z vrha stolpa je skočil v meglo, dogajanje pa je avtor video posnetka opisal kot nekaj najbolj adrenalinskega. Sledil je pristanek ob koruznem polju, video posnetek pa je na spletu že prava senzacija!
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Škoda, da ne vemo, s ketere višine je skočil. Na podlagi časa bi lahko izračunali povprečno hitrost...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!