Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!

V šovu America's Got Talent se je te dni predstavil tudi 11-letni Tyler Butler-Figueroa iz Severne Karoline, ki lahkega otroštva nikakor ni imel. Sošolci so se večkrat norčevali iz njega - zaradi levkemije so ga potisnili na stran.

Fantu je bila diagnoza postavljena že pred leti, ko je štel le štiri leta in pol.

Prav zaradi bolezni so se mnogi sošolci iz Tylerja norčevali, zato je svojo uteho našel v igranju violine. Med kemoterapijami je izgubil lase, postal je drugačen. Prav zato so se ga tudi mnogi sošolci izogibali, obenem pa širili lažne govorice, da je njegova bolezen nalezljiva.


America's Got Talent, NBC
Ko je začel igrati violino, je po besedah matere zasijal od sreče!

Svoj glasbeni talent je 11-letni Tyler te dni pokazal tudi na avdiciji šova America's Got Talent, kjer je z nastopom vse v dvorani dvignil na noge.

Na violino je zaigral pesem "Stronger", ki jo izvaja priljubljena pevka Kelly Clarkson, obenem pa prejel zlati gumb strogega žiranta Simona Cowella. Po nastopu je v solzah povedal, da je nase zelo ponosen.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, s katerim je pogumni deček prevzel vse na ameriškem talentu!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Bravo Simon, tako se v takih primerih postopa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!