Norec je provociral ogromnega bizona, nato se je ta pognal proti njemu

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. O tem smo se ob ogledu številnih video posnetkov že večkrat prepričali, omenjeno dejstvo pa je te dni znova potrdil en izmed nespametnih moških.

Ta se je v parku Yellowstone National Park v kraju Wyoming v ZDA postavil proti slabo tono težkemu bizonu.

V omenjenem parku, kjer se veliko divjih živali prosto sprehaja, je moški v video posnetku stopil iz svojega avtomobila, da bi opravil bližnje srečanje z nevarnim bizonom. Nekajkrat ga je moški izzival, nato pa je bilo bizonu dovolj.

V opozorilo se je z vso močjo pognal proti neumnežu, nato pa se le nekaj centimetrov vstran zaustavil. To je bil zagotovo trenutek, ko se je barva spodnjic moškega na posnetku v trenutku spremenila.

Poglejte si, kaj si je pred nevarno živaljo privoščil ta neumnež!
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Kaj je te to za en snemalec snemal, ki je telefon obrnil v tla, ko bi se najbolj morala "izkazati karma"...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz