Norec je provociral ogromnega bizona, nato se je ta pognal proti njemu

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. O tem smo se ob ogledu številnih video posnetkov že večkrat prepričali, omenjeno dejstvo pa je te dni znova potrdil en izmed nespametnih moških.

Ta se je v parku Yellowstone National Park v kraju Wyoming v ZDA postavil proti slabo tono težkemu bizonu.

V omenjenem parku, kjer se veliko divjih živali prosto sprehaja, je moški v video posnetku stopil iz svojega avtomobila, da bi opravil bližnje srečanje z nevarnim bizonom. Nekajkrat ga je moški izzival, nato pa je bilo bizonu dovolj.

V opozorilo se je z vso močjo pognal proti neumnežu, nato pa se le nekaj centimetrov vstran zaustavil. To je bil zagotovo trenutek, ko se je barva spodnjic moškega na posnetku v trenutku spremenila.

Poglejte si, kaj si je pred nevarno živaljo privoščil ta neumnež!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kaj je te to za en snemalec snemal, ki je telefon obrnil v tla, ko bi se najbolj morala "izkazati karma"...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb