Nori prizori iz Dunaja: Stali so na drvečem vlaku, nato skočili v Donavo!

Iz Dunaja prihaja video posnetek, v katerem so se trije domačini odločili za izjemno nevaren podvig. Najprej so stopili na vagone drvečega vlaka, nato pa skoraj istočasno skočili z vlaka naravnost v reko Donavo.

Nor podvig so posneli na kamero, video posnetek pa je te dni hitro zaokrožil po spletu.

Prizor s skoki z drvečega vlaka je na kamero posnel 20-letni Avstrijec Connor Arthus, video posnetek pa je v le nekaj dneh že presegel 70.000 ogledov.

Trojica fantov želi sicer ostati neimenovana, višino skoka pa avtor video posnetka ocenjuje na nekaj več kot 20 metrov. Vsi trije "kaskaderji" so v reko Donavo pristali z nogami naprej, ob norem podvigu pa se na srečo ni nihče poškodoval.

Poglejte si, kakšen nor podvig so v teh dneh opravili fantje iz glavnega mesta v sosednji Avstriji. Kljub norosti, kapo dol za podvig!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Me zanima, če bi si to upali izvesti Drunking Devils...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!