Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!

Slovenijo je zajela kolesarska evforija, naselje Komenda pa je preplavila rumena barva.

Tam namreč živi Tadej Pogačar, letošnji zmagovalec kolesarske dirke Tour de France. Komendo je obiskala tudi novinarka RTV Slovenija, ki je tam doživela prav poseben sprejem.

Novinarka RTV-ja Vita Vlašič je med javljanjem v živo na lastni koži občutila veselje domačinov - dva izmed njih sta jo med govorom prijela za noge, jo dvignila visoko v zrak in skupaj z njo poskakovala pred kamero.

Četudi je bila novinarka ob tem nasmejana, pa je dejanje navijačev zmotilo nekatere gledalce. Ena izmed gledalk je na spletu zapisala, da jo je ob videnem sram, obenem pa dodala, da se ji zdi do konca sporno, da sta navijača novinarko RTV-ja z rokami tipala po mednožju. Dodala je še, da bi ju na njenem mestu tožila.

Poglejte si video posnetek iz Komende, pri katerem so si razgreti navijači Tadeja Pogačarja po mnenju nekaterih gledalcev drznili preveč. Pa so si res?

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Taka reakcija publike je pač posledica neverjetne evforije, ki je na višku valjda v Komendi. Fanta, ki sta novinarko dvignila, sta dlani imela daleč od njenega mednožja. Če dotike tam nekje pogreša omenjena gledalka pač naj sama poskrbi zanje na nek posrečen način...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!