Ob cesti je zagledala ranjenega kužka, nato ji je takoj stekel v naročje

Ko so se člani dobrodelnega društva "Howl Of A Dog" vozili nazaj iz veterinarske klinike, so ob cesti opazili ranjenega kkužka. Takoj so zaustavili vozilo, nato pa kužku poizkušali pomagati.

Takoj, ko je kuža zagledal ljudi, je stekel proti njim, nato pa rešiteljici glavo naslonil v naročje.

Odpelljali so ga na veterinarsko kliniko, tam pa so ugotovili, da ima kuža dvojni zlom noge. Poškodba je bila stara vsaj teden dni, ves ta čas pa je pes stradal in iskal pomoč dobrih ljudi ob cesti. Le predstavljamo si lahko, kako zelo mu je bilo hudo.

Na kliniki so kužka operirali in mu kosti pritrdili s pomočjo ploščice in vijakov, nato se je začelo okrevanje.

Zgodba o kužku je hitro zaokrožila po spletu, zaradi česar je takoj našel ljubeče lastnike. Ti so ga posvojili, zdaj pa ima kuža ljubečo družino in streho nad glavo.

Poglejte si njegovo reakcijo, ko so ga ob cesti našli dobri ljudje iz dobrodelnega društva "Howl Of A Dog".
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Oh, kako sem vesel, da je ta zlati kužek dobil drugo priložnost...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke