Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!

Splet je te dni navdušil še en čudovit video posnetek, pri katerem je dekle na harfo zaigrala ob bližnjem gozdu. Trenutek, ki ga je na kamero posnela kmalu zatem, je na spletu že prava uspešnica.

Video posnetek, ki ga je Naomi objavila na YouTube omrežju, je v pičlem tednu dosegel skoraj pol milijona ogledov. Nič čudnega, če pa je prizor v njem tako čudovit.

Ko je ob gozdu na harfo zaigrala vsem dobro poznano skladbo "The Sound Of Silence", je eno izmed srn premagala radovednost. Glasbenici se je previdno približevala, Naomi pa niti ni vedela, kaj se dogaja za njenim hrbtom.

Srna se je kmalu prestrašila in zbežala v gozd, ob tem pa se je prestrašila tudi Naomi. Šele, ko je pregledala video posnetek, je opazila, da je njeno igranje v bližino privabilo radovedno srno.

Poglejte si čudovit prizor, ko skladba "The Sound Of Silence" tako prevzela srno, da se je ta povsem približala izvajalki. Tudi takšnim prizorom smo lahko priča v naravi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!