Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!

Pred letom dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop dekleta ob gradu.

Natalia Suvorina je ob igranju kitare zapela svetovno poznano uspešnico, ki jo v originalu izvaja glasbena skupina Coldplay.

Video posnetek, ki ga je Natalia objavila na svojem YouTube kanalu, je tam že prava uspešnica - iz različnih koncev sveta prihajajo pohvale za njen čudovit pevski nastop, mnogi so pohvalili tudi izjemen glas mlade pevke.

Glasbena skupina Coldplay je pesem "Yellow" prvič predstavila leta 2000 v albumu Parachutes, še danes pa velja za eno njihovih največjih uspešnic. V preteklosti so se omenjene pesmi lotili številni znani glasbeni izvajalci.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Natalia Suvorina ob razbitinah grada zaigrala in zapela svetovno poznano uspešnico "Yellow", ki jo v originalu izvaja skupina Coldplay. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Posneto je za spoznanje pretiho, a posneto je LIVE, kar se da razbrati, ko veter boža mikrofon...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila