Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!

Pred letom dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop dekleta ob gradu.

Natalia Suvorina je ob igranju kitare zapela svetovno poznano uspešnico, ki jo v originalu izvaja glasbena skupina Coldplay.

Video posnetek, ki ga je Natalia objavila na svojem YouTube kanalu, je tam že prava uspešnica - iz različnih koncev sveta prihajajo pohvale za njen čudovit pevski nastop, mnogi so pohvalili tudi izjemen glas mlade pevke.

Glasbena skupina Coldplay je pesem "Yellow" prvič predstavila leta 2000 v albumu Parachutes, še danes pa velja za eno njihovih največjih uspešnic. V preteklosti so se omenjene pesmi lotili številni znani glasbeni izvajalci.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Natalia Suvorina ob razbitinah grada zaigrala in zapela svetovno poznano uspešnico "Yellow", ki jo v originalu izvaja skupina Coldplay. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Posneto je za spoznanje pretiho, a posneto je LIVE, kar se da razbrati, ko veter boža mikrofon...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let