Ob reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletu

Pred nekaj dnevi je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop skupine glasbenikov.

Ob reki so združili moči, da so skupaj zaigrali in zapeli uspešnico "Hotel California", ki jo v originalu izvaja skupina The Eagles.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavila Reina del Cid, je že prava uspešnica - zgolj na omenjenem omrežju je do danes dosegel več kot pol milijona ogledov, mnogi ljubitelji glasbe pa so navdušeni nad nastopom.

The Eagles so ameriška rock skupina, ki so jo leta 1971 v Los Angelesu ustanovili Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon in Randy Meisner.

Reina del Cid je tokrat svoje pevske talente združila s štirimi glasbeniki - z njo so nastopili še Josh Turner, Toni Lindgren, Carson McKee in Andrew Foreman.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je skupina glasbenikov skupaj zapela svetovno poznano uspešnico "Hotel California", ki jo v originalu izvaja skupine The Eagles.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Prekrasno, moram reči. Deklica s kitaro Martin izredno lepo poje, globoko v srce pa mi je segel tudi duplirani kitarski solo telecaster/stratocaster, ki sta ga mlada glasbenika, ona in on, tako suvereno odigrala. Čudovito! Sedaj bom o njih poiskal na YT vse, kar je najti, in bom z zanimanjem poslušal. BRAVO!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!