Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...

Moški iz Malezije, ki se na Youtubu predstavlja z vzdevkom "Zahariz", je tri leta nazaj obiskal Bosno in Hercegovino. Tam je obiskal podeželje mesta Cazin, kjer je srečal lokalnega kmetovalca. Zamotila sta se s pogovorom, nato pa je Zahariz dobil idejo, da bi lahko o kmetu iz Bosne posnel kratek video posnetek.

Kmet iz Bosne se je strinjal, končni rezultat pa je mnogim ljudem širom sveta vzel sapo.

Mnogi so se namreč zaljubili v čudovito podeželje, ki se počasi obnavlja po Jugoslovanski vojni dobrih 20 let nazaj. V posnetku je s čudovitimi kadri predstavil delo lokalnega kmetovalca, pokazal pa je tudi dihjemajočo podobo Bosne in Hercegovine.

Do danes je video posnetek nabral že preko 100.000 ogledov, mnogi komentatorji pa so pod video posnetkom dejali, da bi se v tako čudovito okolje takoj preselili.

Že res, da Bosna in Hercegovina ni najbolj bogata država. A bogastvo se lahko šteje tudi z drugačnimi kriteriji. Bogastvo ni le denar, temveč tudi mir, čudovito okolje in prijazni ljudje.

Brez dvoma nekaj, kar Bosna in Hercegovina ima!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil