Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...

Moški iz Malezije, ki se na Youtubu predstavlja z vzdevkom "Zahariz", je tri leta nazaj obiskal Bosno in Hercegovino. Tam je obiskal podeželje mesta Cazin, kjer je srečal lokalnega kmetovalca. Zamotila sta se s pogovorom, nato pa je Zahariz dobil idejo, da bi lahko o kmetu iz Bosne posnel kratek video posnetek.

Kmet iz Bosne se je strinjal, končni rezultat pa je mnogim ljudem širom sveta vzel sapo.

Mnogi so se namreč zaljubili v čudovito podeželje, ki se počasi obnavlja po Jugoslovanski vojni dobrih 20 let nazaj. V posnetku je s čudovitimi kadri predstavil delo lokalnega kmetovalca, pokazal pa je tudi dihjemajočo podobo Bosne in Hercegovine.

Do danes je video posnetek nabral že preko 100.000 ogledov, mnogi komentatorji pa so pod video posnetkom dejali, da bi se v tako čudovito okolje takoj preselili.

Že res, da Bosna in Hercegovina ni najbolj bogata država. A bogastvo se lahko šteje tudi z drugačnimi kriteriji. Bogastvo ni le denar, temveč tudi mir, čudovito okolje in prijazni ljudje.

Brez dvoma nekaj, kar Bosna in Hercegovina ima!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo