Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...

Moški iz Malezije, ki se na Youtubu predstavlja z vzdevkom "Zahariz", je tri leta nazaj obiskal Bosno in Hercegovino. Tam je obiskal podeželje mesta Cazin, kjer je srečal lokalnega kmetovalca. Zamotila sta se s pogovorom, nato pa je Zahariz dobil idejo, da bi lahko o kmetu iz Bosne posnel kratek video posnetek.

Kmet iz Bosne se je strinjal, končni rezultat pa je mnogim ljudem širom sveta vzel sapo.

Mnogi so se namreč zaljubili v čudovito podeželje, ki se počasi obnavlja po Jugoslovanski vojni dobrih 20 let nazaj. V posnetku je s čudovitimi kadri predstavil delo lokalnega kmetovalca, pokazal pa je tudi dihjemajočo podobo Bosne in Hercegovine.

Do danes je video posnetek nabral že preko 100.000 ogledov, mnogi komentatorji pa so pod video posnetkom dejali, da bi se v tako čudovito okolje takoj preselili.

Že res, da Bosna in Hercegovina ni najbolj bogata država. A bogastvo se lahko šteje tudi z drugačnimi kriteriji. Bogastvo ni le denar, temveč tudi mir, čudovito okolje in prijazni ljudje.

Brez dvoma nekaj, kar Bosna in Hercegovina ima!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!