Obiskala je Havaje, nato pa šok: Kamera posnela trenutek, ko ji je zdrsnilo!

Splet je obkrožil grozljiv video posnetek, ki ga je med pohajkovanjem posnela GoPro kamera.

26-letna Heather Friesen je obiskala enega izmed slapov na Havajih, tam pa doživela pravo grozljivko po tem, ko ji je nad slapom zdrsnilo.

Ameriška igralka odbojke je leta 2016 obiskala priljubljeno pešpot Ka'au Crater Trail na Havajih, kjer se nahaja tudi eden izmed slapov. Na vrhu je doživela pravi šok - zdrsnilo ji je, nato pa je zgrmela dobrih 15 metrov v globino.

Celotno dramo je posnela GoPro kamera, video posnetek pa je na spletu pristal šele v teh dneh, saj se je Heather ob padcu hudo poškodovala.

Utrpela je 10 zlomov reber, sesedlo se ji je pljučno krilo, zlomila pa si je tudi lopatico. Na srečo je okrevala, prizora iz Havajev pa se nerada spominja. Poglejte si, kakšno grozljivko je posnela GoPro kamera, nameščena na njenem telesu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15