Obnovil je star Zippo vžigalnik: Posnetek na spletu ruši rekorde!

Moški, ki na YouTube kanalu Awesome Restorations objavlja video posnetke nenavadnih obnov, je v mesecu februarju delil tudi video posnetek, pri katerem je obnovil star Zippo vžigalnik.

Obnova je prava paša za oči, njegov video posnetek pa je do danes dosegel že več kot 25 milijonov ogledov.

Tokrat je moški za omenjenim kanalom obnovil starejši vžigalnik Zippo, izvedbe Harley Davidson, ki mu ga je po pošti poslal naročnik iz Združenih držav Amerike. Ta je vžigalnik izgubil, nato pa ga čez dve leti našel na istem mestu.

Obnova vžigalnika Zippo je po ogledih sodeč navdušila mnoge spletne uporabnike. Video posnetek je v treh mesecih na YouTube omrežju dosegel že preko 25 milijonov ogledov.

Poglejte si celoten postopek obnove starega Zippo vžigalnika, ki je navdušila mnoge uporabnike na YouTube omrežju. Ste tudi sami kdaj imeli Zippo vžigalnik?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Mojstrsko delo. Tudi sam sem v življenju zrihtal marsikaterega Zippota, potem pa sem nehal kaditi. Ko le nikoli ne bi začel s tem sranjem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati