Oče je deklici poslal veliko škatlo! S svojo reakcijo je obkrožila ves svet...

Vojaki imajo težko delo. Svoje življenje tako večkrat postavijo na nitko, obenem pa se morajo ločiti od tistih, ki jih imajo v življenju najraje. Mnogi vojaki svojih partnerjev in prijateljev ne vidijo več mesecev ali celo več let.

Dolgo je bil v vojski tudi oče deklice Maci v video posnetku, zato ji je nekega dne domov poslal najlepše darilo!

Oče ji je poslal veliko kartonasto škatlo, v kateri naj bi bili piškoti. Tako je vsaj napisal svoji hčerki v kratkem sporočilu.

Ko je darilo prispelo pred vrata, se je Maci sladke razvade močno razveselila, nato pa hitro začela z odvijanjem darila. V škatli pa niso bili piškoti, temveč nekaj boljšega!

Ob odvijanju se je škatla začela premikati, zato se je mala Maci previdno odmaknila. Le nekaj sekund zatem je iz škatle pokukalo čudovito presenečenje, zaradi katerega je bil to najlepši dan za malo deklico.

Poglejte si, kakšno presenečenje je svoji hčerki pripravil oče, ki je bil več mesecev v vojski!

0
Zofija Plavčak
Pred 13 tedni
Zares čudovito presenečenje, kar oko zarosi od ganjenosti!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo