Oče je deklici poslal veliko škatlo! S svojo reakcijo je obkrožila ves svet...

Vojaki imajo težko delo. Svoje življenje tako večkrat postavijo na nitko, obenem pa se morajo ločiti od tistih, ki jih imajo v življenju najraje. Mnogi vojaki svojih partnerjev in prijateljev ne vidijo več mesecev ali celo več let.

Dolgo je bil v vojski tudi oče deklice Maci v video posnetku, zato ji je nekega dne domov poslal najlepše darilo!

Oče ji je poslal veliko kartonasto škatlo, v kateri naj bi bili piškoti. Tako je vsaj napisal svoji hčerki v kratkem sporočilu.

Ko je darilo prispelo pred vrata, se je Maci sladke razvade močno razveselila, nato pa hitro začela z odvijanjem darila. V škatli pa niso bili piškoti, temveč nekaj boljšega!

Ob odvijanju se je škatla začela premikati, zato se je mala Maci previdno odmaknila. Le nekaj sekund zatem je iz škatle pokukalo čudovito presenečenje, zaradi katerega je bil to najlepši dan za malo deklico.

Poglejte si, kakšno presenečenje je svoji hčerki pripravil oče, ki je bil več mesecev v vojski!

0
Zofija Plavčak
Pred 4 tedni
Zares čudovito presenečenje, kar oko zarosi od ganjenosti!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb