Oče je deklici poslal veliko škatlo! S svojo reakcijo je obkrožila ves svet...

Vojaki imajo težko delo. Svoje življenje tako večkrat postavijo na nitko, obenem pa se morajo ločiti od tistih, ki jih imajo v življenju najraje. Mnogi vojaki svojih partnerjev in prijateljev ne vidijo več mesecev ali celo več let.

Dolgo je bil v vojski tudi oče deklice Maci v video posnetku, zato ji je nekega dne domov poslal najlepše darilo!

Oče ji je poslal veliko kartonasto škatlo, v kateri naj bi bili piškoti. Tako je vsaj napisal svoji hčerki v kratkem sporočilu.

Ko je darilo prispelo pred vrata, se je Maci sladke razvade močno razveselila, nato pa hitro začela z odvijanjem darila. V škatli pa niso bili piškoti, temveč nekaj boljšega!

Ob odvijanju se je škatla začela premikati, zato se je mala Maci previdno odmaknila. Le nekaj sekund zatem je iz škatle pokukalo čudovito presenečenje, zaradi katerega je bil to najlepši dan za malo deklico.

Poglejte si, kakšno presenečenje je svoji hčerki pripravil oče, ki je bil več mesecev v vojski!

0
Zofija Plavčak
Pred 21 tedni
Zares čudovito presenečenje, kar oko zarosi od ganjenosti!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"