Oče je deklici poslal veliko škatlo! S svojo reakcijo je obkrožila ves svet...

Vojaki imajo težko delo. Svoje življenje tako večkrat postavijo na nitko, obenem pa se morajo ločiti od tistih, ki jih imajo v življenju najraje. Mnogi vojaki svojih partnerjev in prijateljev ne vidijo več mesecev ali celo več let.

Dolgo je bil v vojski tudi oče deklice Maci v video posnetku, zato ji je nekega dne domov poslal najlepše darilo!

Oče ji je poslal veliko kartonasto škatlo, v kateri naj bi bili piškoti. Tako je vsaj napisal svoji hčerki v kratkem sporočilu.

Ko je darilo prispelo pred vrata, se je Maci sladke razvade močno razveselila, nato pa hitro začela z odvijanjem darila. V škatli pa niso bili piškoti, temveč nekaj boljšega!

Ob odvijanju se je škatla začela premikati, zato se je mala Maci previdno odmaknila. Le nekaj sekund zatem je iz škatle pokukalo čudovito presenečenje, zaradi katerega je bil to najlepši dan za malo deklico.

Poglejte si, kakšno presenečenje je svoji hčerki pripravil oče, ki je bil več mesecev v vojski!

0
Zofija Plavčak
Pred 2 meseci
Zares čudovito presenečenje, kar oko zarosi od ganjenosti!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!