Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!

Zaradi izbruha pandemije mnogi širom sveta ostajajo doma, s tem pa imajo starši tudi več časa za poučevanje in opazovanje svojih otrok.

Na spletu je te dni pristal video posnetek, v katerem je oče posnel svojo najstniško hčer med popravilom omare!

Deklica se je popravila obešalnika v omari lotila na napačen način, zato je oče v roke vzel mobilni telefon in njeno dejanje posnel na kamero. Ponovna namestitev palice bi morala biti lahka naloga, a kaj, ko se je deklica tega lotila na napačnem koncu.

Palico bi najprej morala vstaviti v poln zatič, a je vedno poskušala z napačne strani. Oče se je ob prizorih pošteno nasmejal, njegovi hčeri pa se ni sanjalo, kaj dela narobe.

V teh težkih časih je bolje, da svoj čas raje porabimo za ogled video posnetkov, ob katerih se boste vsaj malce sprostili in nasmejali. Poglejte si, kako je deklica s svojim popravilom omare nasmejala očeta in mnoge okoli sveta!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Kaj bi šele bilo, če bi ta mala bila blontna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!