Oče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!

Strah je nekaj, kar smo že vsi kdaj občutili. V teh trenutkih smo si zagotovo želeli, da bi ob sebi imeli koga, ki mu lahko zaupamo.

Nekaj podobnega je tri tedne nazaj doživela tudi mala deklica Adalynn Leary, ko je njeno domače mestece na Alaski prizadel potres z magnitudo 7.0.

Po katastrofi si deklica ni upala spati sama, saj jo je bilo zelo strah. Prav zato so ji starši dovolili, da s seboj v posteljo vzame njihovega pitbulla Furyja. Noč je hitro minila, nato pa sta starša pregledala video posnetek iz nadzorne kamere, ki je bila nameščena tik nad njeno posteljico.

Med pregledom sta hitro opazila prizor, ki sta ga morala deliti na spletu!

Deklica Adalynn se je sredi noči prebudila, nato pa svojega 45-kilogramov težkega pitbulla pokrila z odejo. Bila je namreč zaskrbljena, da bo kužka v njeni postelji zeblo.

Starša sta video posnetek na splet delila z namenom, da celemu svetu pokažeta, kako čudovita je lahko ljubezen med malo deklico in pitbullom, za katere velja prepričanje, da so lahko zelo nevarni. Do danes si je video posnetek v pičlih treh tednih ogledalo že več kot 40 milijonov ljudi!

0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Prizor je ljubek, pes tudi. Samo meni se zdi, da to ni ravno pitbull...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke