Oče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!

Strah je nekaj, kar smo že vsi kdaj občutili. V teh trenutkih smo si zagotovo želeli, da bi ob sebi imeli koga, ki mu lahko zaupamo.

Nekaj podobnega je tri tedne nazaj doživela tudi mala deklica Adalynn Leary, ko je njeno domače mestece na Alaski prizadel potres z magnitudo 7.0.

Po katastrofi si deklica ni upala spati sama, saj jo je bilo zelo strah. Prav zato so ji starši dovolili, da s seboj v posteljo vzame njihovega pitbulla Furyja. Noč je hitro minila, nato pa sta starša pregledala video posnetek iz nadzorne kamere, ki je bila nameščena tik nad njeno posteljico.

Med pregledom sta hitro opazila prizor, ki sta ga morala deliti na spletu!

Deklica Adalynn se je sredi noči prebudila, nato pa svojega 45-kilogramov težkega pitbulla pokrila z odejo. Bila je namreč zaskrbljena, da bo kužka v njeni postelji zeblo.

Starša sta video posnetek na splet delila z namenom, da celemu svetu pokažeta, kako čudovita je lahko ljubezen med malo deklico in pitbullom, za katere velja prepričanje, da so lahko zelo nevarni. Do danes si je video posnetek v pičlih treh tednih ogledalo že več kot 40 milijonov ljudi!

0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Prizor je ljubek, pes tudi. Samo meni se zdi, da to ni ravno pitbull...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca